Jó idő, finom falatok a tapolcafői falunapon

PÁPA/TAPOLCAFŐ – Sziporkázó napsütés mellett szórakozhattak a helyiek a tapolcafői falunapon, ahol minden korosztály találhatott izgalmas elfoglaltságot.

A falunapi mulatságnak a helyi sportpálya, illetve a játszótér melletti terület adott otthont. A program labdarúgó-mérkőzésekkel vette kezdetét, a gyermekekre pedig különféle ügyességi próbák és aszfaltrajzverseny várt a délelőtt folyamán. A finom ételek sem hiányozhattak az eseményről, többek között pörköltet és gulyásleveset fogyaszthattak a rendezvényre látogatók.

A délután során a legkisebbek szórakozását arcfestés, lufihajtogató bohóc, légvár, valamint kézműves-foglalkozás garantálta, emellett rendőr- és tűzoltóautó-bemutató is gazdagította a programot.

Zsegraics Gyula, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, a korábbi évekhez hasonlóan ebben az esztendőben is elégedett volt a több mint ötszáz főt megmozgató rendezvény látogatottságával. Kiemelte, a színpadi programokat mindig a helyiek érdeklődési körének megfelelően állítják össze.

A falunapon fellépett a Tapolcafői Forrás Népdalkör, a Homokbödögei Néptáncegyüttes, a Tapolcafői Napfény Nyugdíjas Klub, valamint a Tapolcafői Boglárka Gyermek Néptánccsoport. A nap sztárvendége Dankó Szilvia énekesnő volt, este pedig a Syringa Zenekar és a Trend Együttes felelt a hangulatért.

Az ünnepségen Áldozó Tamás, Pápa polgármestere köszöntötte a résztvevőket, valamint Zsegraics Gyula szólt a jelenlévőkhöz. Az önkormányzati képviselő felhívta a figyelmet az esemény nyújtotta találkozás, a közösen eltöltött idő fontosságára.

Vallner Bettina

Forrás: https://veol.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .