Több százan futottak az elhunyt Refis igazgatók tiszteletére

2018. ÁPRILIS 21. 22:03, SZOMBAT | HELYI
FORRÁS: INFOPAPA.HU (SZALÓKY ZSOLT)

Több százan futottak az elhunyt Refis igazgatók tiszteletére

Több százan futottak az elhunyt Refis igazgatók tiszteletére

A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziumának tantestülete, jelenlegi és egykori diáksága elmékfutással emlékezett meg az 1991-2016 között kiváló munkát végző és idő közben elhunyt igazgatóiról.

A sportesemény célja az emlékezés mellett az volt, hogy felhívja a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára, a futás és a mozgás örömére.

Kövy Zsolt, a gimnázium főigazgatója, dr. Korsós Bálint igazgató, dr. Kálmán Attila oktatási államtitkár, igazgató, valamint Kovács Péter igazgató emlékére szervezték meg a sporteseményt.

A minden korosztályt megszólító program délelőtt vette kezdetét. Elsőként az ovisok álltak rajthoz, majd az általános, végül pedig a középiskolások.

Délután három órakor rajtoltak el a felnőtt futamok, 7, 14 és 21 kilométeres távokon. A rajtot megelőzően dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, az esemény fővédnöke köszöntötte az emlékező sportolókat, jelenlévőket.

Az idősebbek emléksétával tisztelegtek az elhunyt igazgatók emléke előtt.

18 órakor került sor az eredményhirdetésre. A futók helyezéseit ITT megtalálja!

Az esemény főszervezői Szabó Ildikó volt tornatanár és a Sanogenesis Alapítvány voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .